29.06.2021

Щоб ви та члени вашої родини виглядали чепурними, а прасування не перетворювалось у стресову ситуацію з зіпсованою одежиною та настроєм – пропонуємо екстерном здати іспит у «школі прасування»,..

Детальніше
20.06.2021

Майже в кожній квартирі на кухні та у ванній є змішувачі з хрому. Користувачі люблять цей вид сантехніки, оскільки вона естетична та надійна.Хром – легкий білий метал зі сріблясто-блакитним відтінком..

Детальніше
17.06.2021

Здавалося б, помити підлогу – проста задача. Потрібна вода, відро і ганчірка. Але насправді – є важливі нюанси, про які і поговоримо в цій публікації.Важливо пам’ятати, що регулярне вологе прибирання..

Детальніше
06.06.2021

Прання одягу в наші дні – справа нескладна і майже повністю автоматизована. Сучасні пральні машини та спеціальні засоби для прання виконують свою роботу якісно і швидко, а господині економлять чимало..

Детальніше
31.05.2021

У кожного з нас є улюблений, «щасливий» одяг: сорочка, сукня, або светр. Одягнені в ці речі ви маєте чудовий вигляд, гарний настрій і купу компліментів! Бережете одяг для «особливих» подій і..

Детальніше
23.05.2021

Блискуче, довге, пишне та доглянуте волосся – втілення жіночності та краси. З прадавніх часів і до сьогодні жінки використовують усі можливі способи, аби зробити волосся здоровим та гарним. Чим..

Детальніше
16.05.2021

Ми щодня користуємося побутовою хімією: миємо посуд, перемо одяг, прибираємо в оселі. При цьому не замислюємося, куди йде стічна вода і що з нею відбувається потім. Більшість людей здивується,..

Детальніше
08.05.2021

Сьогоднішня тема не менш важлива – засоби для миття дитячого посуду. Як досягти балансу між ідеальною чистотою пляшечок і тарілок, захистом дитини від патогенних мікроорганізмів, та запобігти шкоді,..

Детальніше