Безпечний гель для прання дитячих речей - захист здоров'я дитини

11.01.2022

Прання дитячих речей потребує уваги та відповідальності. Очищаючи від плям плаття або шортики, ви повинні пам'ятати, що ніжна шкіра дитини дуже чутлива до будь-яких подразників. Сьогодні мами все частіше віддають перевагу екозасобам, щоб ще краще подбати про здоров'я свого малюка. Якщо ви хочете бути сучасними та прогресивними батьками, то інтернет магазин товарів для дому UAmet – ваш надійний партнер!

Чистота та здоров'я: вибираємо безпечний гель для прання дитячої білизни

Хоча більшість гелів для прання дитячих речей, представлених сьогодні на ринку, пройшли клінічні випробування, існує безліч продуктів, які не проходять суворих випробувань. Запам'ятайте наступні рекомендації як батько, щоб зробити правильний вибір:

гель для прання дитячих речей
  • Вибирайте екопродукти. Коли ви вибираєте засіб для своєї дитини, будь то шампунь, гель для прання дитячої білизни або лосьйон для тіла завжди корисно вибирати біо-продукцію. Обирайте з органічних продуктів, що не містять токсинів, виготовлених з натуральних інгредієнтів.
  • Уважно читайте етикетки. Перш ніж вибрати гель для прання дитячих речей для свого малюка, просто переверніть пляшку і прочитайте етикетку, щоб знати, що в ній знаходиться. Швидка перевірка етикетки також допоможе вам переконатись, що продукт пройшов клінічні випробування. Як і у випадку з товарами для дорослих, у багатьох дитячих товарах використовуються хімічні речовини для надання аромату, і цю інформацію можна знайти лише дрібним шрифтом.

Перш за все, перед покупкою прального засобу, вам необхідно ретельно вивчати його склад. Вибираючи безпечний гель для прання дитячої білизни, пам'ятайте, що він не повинен містити:

  • Фосфатів, які агресивно впливають на шкіру та завдають шкоди всьому організму дитини;
  • Хлору, який може спровокувати онкологію, серцево-судинні захворювання, ураження легень;
  • Поверхнево-активних речовин, що спричиняють алергію.
  • Ароматизаторів та барвників, які дратують слизову оболонку і можуть викликати отруєння.
  • Вибирайте товари з добрими відгуками. Прочитайте якнайбільше справжніх та достовірних відгуків клієнтів, перш ніж замовляти товар.
  • Якщо ваш малюк схильний до алергії, переконайтеся, що кожен куплений засіб пройшов дерматологічні випробування. Наприклад, порошок для прання дитячої білизни може містити піноутворювач CAPB (кокамідопропілбетаїн), який часто спричиняє алергічну реакцію або подразнення очей.
  • Вибирайте продукти для прання, багаті на вітаміни. Дитячий гель для прання, збагачений вітамінами E, D та A, забезпечує м'якість одягу дитини.
  • Порошки та гелі для прання дитячих речей повинні мати сертифікат органічної продукції. Коли ви плануєте купити гель для прання дитячої білизни, перевіряйте справжність продукції.

Зрештою, догляд за одягом вашої дитини це пункт, в якому ви не повинні йти на компроміс. Турбота в ранні роки матиме велике значення для вашої дитини, тому для догляду за одягом малюка потрібний лише якісний гель для прання дитячої білизни. Робіть розумний вибір і дотримуйтесь продуктів, що не містять токсинів, - і ви на правильному шляху!

Не знаєте де знайти еко засоби для прання? Інтернет магазин побутової хімії UAmet готовий вам допомогти!

Інтернет магазин побутової хімії представляє лінійку миючих засобів для дітей, які відповідають усім критеріям високої якості! Засоби для прання у нас представлені у таких категоріях:

  • Пральні порошки. В UAmet товари для дому ви завжди знайдете пральний порошок для дитячої білизни без фосфатів, барвників та ароматизаторів. Крім того, у нас ви можете купити порошок для прання дитячих речей, перевірений Інститутом медицини праці Національної академії медичних наук України.
  • Дитячі гелі для прання. Найкращий вибір - це купити гель для прання дитячої білизни без фосфатів, який не менш ефективний, ніж звичайна хімія! Наші гелі легко видаляють плями від їжі, бруду та інших джерел забруднення.

Переходьте на наш сайт uamet.com.ua та вибирайте безпечну побутову хімію, завдяки якій ваші дітки стануть здоровішими, а ви – спокійнішими!