Дитяча побутова хімія - Критерії вибору, які варто знати

11.11.2021

Коли в будинку дитина – варто бути акуратними та ставити небезпечні засоби та речі подалі від дітей, але це ще не все. Ваша дитяча побутова хімія має бути безпечною не лише наразі, а й у перспективі. Магазин побутової хімії UAmet готовий з радістю розповісти, за якими критеріями слід вибирати такі засоби.


Безпечна побутова хімія для дітей – чого не повинно бути у складі?

Безопасная бытовая химия для детей

Як безпечна побутова хімія для дітей з'являється у вашому кошику? На перший погляд, все здається простим - побутова хімія дитяча купується за позначкою «Для дітей», але розглянемо докладніше, на що варто звертати увагу при виборі даних продуктів. Отже, яких компонентів не може мати побутова хімія для дітей?

 Фосфатів. Надзвичайно агресивні речовини, здатні спричинити алергію, зруйнувати захисну систему організму. Крім цього, фосфати негативно впливають не тільки на здоров'я маленької людини, а й сильно забруднюють довкілля.

 Хлору. Токсичний елемент, здатний спричинити сильні алергічні реакції.

 Оптичний відбілювач. Провокує висипання, може викликати свербіж, подразнення ніжної шкіри. Погано виполіскується з волокон тканини.

 ПАРів. Перевищення норми даних речовин може спричинити різні захворювання, призвести до затримки розвитку малюка.

 Ароматизатори. Різкий аромат негативно вплине на новонародженого. У особливо чутливих дітей аромати нерідко спричиняють алергію.

Оптимальна побутова хімія для новонароджених виготовляється на основі мила, натуральних компонентів, рослинних екстрактів. Підібравши такий склад, мати може бути впевнена, що шкіра малюка в безпеці. Також, натуральні речовини, що містяться в порошках, мають протизапальну та антибактеріальну дію.

Перевагу варто віддавати еко-продуктам перевірених виробників (маркування на упаковках європейських продуктів, що вказує на екологічність, стає важливим маркером для вибору). Також продукція для дітей з ЄС, США, Канади виробляється під найжорстокішим контролем, тому бренди з репутацією дають певні гарантії.

Як мінімум, у вас має бути та дитяча побутова хімія купити, де мінімізована кількість шкідливих компонентів – гіпохлорит натрію, хлор, фосфати, відсутні формальдегіди, нітробензол тощо.


Чому варто купити побутову хімію дитячу UAmet?

У чому переваги побутової хімії від UAmet та чому її купують матусі для своїх дітей? Насамперед, екомагазин UAmet піклується про екологію та безпеку своїх покупців тому пропонує продукцію від виробників, які дотримуються високих стандартів якості. Наші головні цінності:

◇ Виробники зазвичай додають агресивні елементи – хлор, фосфати, барвники, ароматизатори. Наші продукти містять тільки біорозщеплюються елементи.

◇ Ми вважаємо, що сучасні косметичні та господарські товари не повинні тестуватись на тваринах.

◇ Безфосфатна побутова хімія в ефективності нічим не поступається звичайним засобам та ідеально усуває навіть найсильніші забруднення та плями.

◇ Висока концентрованість дозволить вам заощадити сімейні кошти.
Вибирайте лише екологічно чисті продукти на нашому сайті uamet.com.ua!