Ефективне прибирання з екохімією UAmet - Корисні лайфхаки

10.11.2021

Інтернет магазин товарів для дому UAmet допомагає своїм клієнтам обирати екологічні миючі засоби з 2017 року. Ми віримо, що не тільки приносимо радість іншим людям, а й несемо великий внесок для планети, оскільки безфосфатна побутова хімія однаково корисна як для людей, так і навколишнього середовища. Сьогодні ми розповімо, як швидко прибрати будинки та заощадити не лише час, а й кошти.


Як швидко прибрати квартиру – рекомендує UAmet

Безпечна побутова хімія

За часів, коли ми завжди кудись поспішаємо, багатьох хвилює питання, як швидко прибрати квартиру. Проста істина говорить, що в першу чергу досить не ігнорувати безлад у своєму домі. Але також є й інші секрети, які допомагають простіше прибрати простір:

 Рухатися зверху донизу: помити посуд, протерти меблі і тільки після цього варто починати збирання пилососом. Миття підлоги – останній етап збирання.

  Рухайтеся від важкодоступних куточків квартири до вхідних дверей.

  Спочатку прибирайте там, де скупчилося найбільше бруду.

  Користуйтеся приладдям, яке призначене саме для збирання: ганчірки з мікрофібри набагато краще справляються із забрудненнями, аніж непотрібний одяг, а від засмічення в раковині купіть спеціальний порошок. Пам'ятайте, що безпечна побутова хімія може мати загальне призначення, так і бути спеціально створеною для дитячих речей.

  Мийте посуд відразу після їжі. Перед вечерею наповніть раковину теплою водою з миючим засобом і складайте туди тарілки. При цьому безпечна побутова хімія для будинку дбайливо впливає на шкіру і не викликає подразнення.

  Очищуйте плиту в останню чергу: залийте для неї безпечні засоби побутової хімії і поверніться до плити в самому кінці, коли вся кухня сяятиме чистотою.

 Підтримуйте чистоту щоденно.

 Не збирайте зайві речі у будинку. Чим менше предметів у квартирі, тим чистіше, просторіше та світліше стає навколо.

 Намагайтеся частіше прибирати шафи та полиці з одягом.

Магазин побутової хімії Юамет розуміє, наскільки сучасні жінки цінують особистий час та турботу про себе, тому тут ви можете еко побутову хімію купити, яка очистить ваш будинок так само ефективно, як і звичайні засоби, але в той же час буде максимально безпечною для вас.


Чому безфосфатна побутова хімія є корисною для вашого сімейного бюджету?

UAmet товари для дому суттєво допомагають економити кошти, оскільки одна упаковка безфосфатного засобу використовуватиметься набагато довше, ніж звичайна хімія. Ось кілька причин для того:

 Порошки в лінійці нашого магазину є універсальними – вони однаково підходять для ручного прання та пральної машини.

  У всій продукції для прання – для білих, кольорових та делікатних речей – з'єднані екоактивні компоненти з біологічними ферментами, що допомагає швидко та без проблем видаляти забруднення.

  Еко побутова хімія не осідає на тканинах і добре виполіскується, завдяки чому речі не розтягуються та не втрачають форму та колір.

 Купити побутову хімію без фосфатів варто завдяки її концентрованості. Наприклад, 1 кг нашого прального концентрованого порошку Proprete замінює 4,5 кг звичайного неконцентрованого порошку, так як дозування 30 г на 4-5 кг прання.

 Рідина для миття посуду має також концентрований склад без фосфатів. Достатньо 1 разу нанести засіб, щоб упоратися з усіма тарілками. Крім того, побутова хімія без фосфатів захищає шкіру рук від твердої води та добре її зволожує.

Найкращу побутову хімію від еко-брендів ви можете знайти на сайті uamet.com.ua.