Вибираємо засіб для прання пуховиків разом з ЮАмет

30.11.2021

Пуховик – дуже вибагливий у догляді елемент гардеробу, для якого важливо дотримуватися правильної технології прання та сушіння. Головний секрет успіху домашнього чищення – це безпомилково підібраний спеціальний засіб для прання пуховиків. Неправильно підібрані речовини можуть погіршити характеристики речі, тому краще скористатися спеціалізованими рішеннями. Звичайний порошок для прання пуховика дає занадто багато піни та погано виполіскується.


Як вибрати і де купити засоби для прання зимового верхнього одягу із наповнювачем з пуху?

засіб для прання пуховиків купити в Україні

Вибираючи засоби для прання пухової куртки, слід враховувати, що:

 у їхньому складі не повинно бути відбілювачів;

 найкраще використовувати варіанти для кольорових речей;

 гарне рішення – гелеподібні засоби чи капсули для делікатних тканин;

 не варто купувати комплексні варіанти – два чи три в одному;

 використання ополіскувачів та кондиціонерів для таких зимових курток вкрай небажане.

Перед покупкою необхідно розібратися в особливостях догляду пуховиків. Це допоможе вам зрозуміти, які властивості має мати хороший миючий засіб. Дуже важливо знати, як правильно прати пуховик. Якщо ви вибрали ручне прання, варто враховувати, що виріб не можна надовго замочувати. Наносити на тканину миючий засіб потрібно акуратно, а також не забувати ретельно змивати його м'якою губкою. Прання може здійснюватися за температури не вище 30 градусів. Якщо хочете використовувати пральну машину, то слід встановлювати ручний режим або делікатний. Функцію віджиму краще відключити.

За винятком особливих випадків виріб з пухом рекомендується прати приблизно раз на сезон. Якщо дотримуватися всіх перерахованих вище правил і знати, чим і як прати пуховик, можна бути впевненим, що улюблена куртка прослужить досить довго. Не забувайте дивитися на прикріплену до внутрішнього шва бірку, щоб точно знати, який режим та температуру рекомендує встановлювати виробник для цієї речі.

Ефективний засіб для прання пуховиків купити в Україні в онлайн-магазині UAmet, де представлена високоякісна продукція для різних типів тканин. У асортименті є побутова хімія на всі випадки життя.


Інтернет-магазин побутової хімії uamet.com.ua – найкращі товари для вас

Український інтернет-магазин побутової хімії UAmet пропонує своїм покупцям придбати спеціальний рідкий гель, який:

  якісно видаляє різноманітні забруднення;

  виводить неприємні запахи;

  не містить у своєму складі фосфатів, відбілюючих компонентів;

  не залишає плям та розводів – легко змивається при першому полосканні;

  безпечний для здоров'я людини та навколишнього середовища;

  зберігає повітропроникність, теплопровідність, структуру наповнювача, колір верхнього одягу.

Вибирайте якісний рідкий засіб від нашого онлайн-магазину та отримайте відмінний результат. Це досить м'який, але ефективний спосіб видалення забруднень. Завдяки спеціалізованим компонентам у складі, товари зроблять прання доступним у домашніх умовах та повністю безпечним. Ваше замовлення буде відправлено максимально швидко до будь-якого населеного пункту України, який обслуговують кур'єрські служби – «Нова Пошта», «УкрПошта», «Міст Експрес», Justin, «Делівері», «Автолюкс».