Переваги безфосфатної побутової хімії Що варто знати?

10.11.2021
Роздратування шкіри після використання миючих засобів – звичайна проблема для господинь. Однак побутова хімія для дому може бути одночасно безпечною та ефективною. Еко магазин UAmet розповідає, що таке безфосфатна побутова хімія, про її переваги і чому варто замінити звичайні засоби на екологічні.


Чому безфосфатна побутова хімія змінює людство на краще?

Купити безпечна побтова хімія

Звичайна людина не може обійтися без такої необхідності, як купити побутову хімію – особливо без якісних пральних порошків та миючих засобів. Однак вони можуть бути не такими безпечними, як це може здатися на перший погляд – насамперед через вміст фосфатів.

Фосфати – солі та ефіри фосфорних кислот. Фахівці з'ясували, що сполуки, що містять фосфати, негативно впливають на кислотно-лужний баланс клітин шкіри людини, яка відновлюється не менше 4 годин за наявності умов повного спокою. Навіть прибирання із застосуванням захисних рукавичок лише частково знижує шкідливий вплив фосфатів, оскільки ці шкідливі речовини можуть проникати у дихальні шляхи.

Фосфати в миючих засобах для посудомийних машин сприяють цвітінню водоростей у водоймах, куди очисні споруди скидають свої стічні води. Як правило, фосфор є більшою проблемою в прісноводних озерах і річках, ніж у солоній. Таким чином, вони завдають істотної шкоди природним ресурсам.

У США діють найбільш жорсткі заборони використання фосфатів, але у Європі їхня експлуатація у виробництві теж обмежена. Вирішенням проблеми може стати безфосфатна побутова хімія.

Більшості людей відомо, що у засобах побутової хімії містяться шкідливі елементи для життєдіяльності людини. Компанії-виробники в один голос стверджують, що результати їхнього виробництва безпечні для людей і не завдають значної шкоди їхньому здоров'ю. Довіряти варто тим фірмам, чия безпечна побутова хімія для дому містить біологічні елементи та не є агресивною для людини.

Які переваги має безфосфатна побутова хімія купити в Україні?

 Побутова хімія без фосфатів не ушкоджує слизову оболонку;

 Побутова хімія від виробника завдає значно меншої шкоди епітеліальному шару шкіри людини;

 Є гіпоалергенною;

 Еко побутова хімія купити економна у використанні.

Магазин товарів для дому ЮАмет – це безфосфатна побутова хімія в Україні за доступними цінами, яку цінують матусі завдяки щадному складу та дбайливому впливу на дитячу шкіру!


Безпечні засоби побутової хімії UAmet – турбота про природу та людину

Господарський магазин UAmet орієнтується на три основні цінності – чистота, безпека, екологічність. З 2017 року ми разом із однодумцями:

 доводимо, що безпечні засоби побутової хімії – це не лише турбота про здоров'я людини, а й великий внесок в екологію;•

 стверджуємо, тестування хімії на тваринах – це безглуздо та жорстоко;

  показуємо, що безфосфатна хімія може виводити забруднення так само ефективно, як і звичайна, але також бути більш економною. Завдяки покупці в UAmet ви зможете суттєво скоротити витрати коштів, адже 1 кг порошку з нашого магазину вистачає до 30 прань.

Придбати засоби для прання, прибирання та миття посуду ви можете на сайті uamet.com.ua.