Засіб для миття дитячого посуду – як вибрати безпечний варіант?

11.11.2021

Не знаєте, як очистити дитячу пляшечку? Ви безумовно не самотні! Адже важливо не лише знати, як правильно мити дитячий посуд, а й розібратися, яка побутова хімія буде безпечною для дитини. Чому для миття дитячого посуду важливо використовувати спеціальні засоби? Інтернет магазин товарів для дому UAmet вирішив поділитися порадами про те, побутових засобів з яким складом слід уникати.


Який вибрати засіб для миття дитячого посуду - поради від UAmet

засіб для миття дитячого посуду

Гігієна дуже важлива для дитини. Наприклад, американська академія педіатрії рекомендує мити дитячі пляшечки після кожного годування. Якщо у вас новонароджена дитина або немовля з ослабленою імунною системою, може бути розумно подумати про щоденну стерилізацію пляшечок, і в такому разі засоби для миття дитячого посуду купити точно будуть вам необхідні.

Дитяча побутова хімія для миття посуду також має бути безпечною та ніжною для чутливої ​​системи дитини. Отже, який вибрати засіб для миття дитячого посуду? Вам не знадобиться жорстке мило для чищення дитячої пляшечки, особливо якщо ви ретельно та швидко очистите її після годування. Ніжне мило буде безпечнішим для вашого малюка.

Найкраще уникати засобу з інгредієнтами на нафтовій основі. Не зупиняйте свій вибір на найбільш відомих брендах, а виберіть засіб для миття дитячого посуду купити, який використовують безпечніші, м'які та екологічні інгредієнти.

Ось список основних інгредієнтів, яких ви хочете уникнути при покупці найкращого дитячого засобу для миття посуду:

◇ Аромат. Штучні ароматизатори можуть порушувати гормональне тло. Безпечний засіб для миття дитячого посуду не повинен мати синтетичних ароматів загалом. Немає необхідності, щоб пляшечка вашої дитини пахла свіжим лимоном.

◇ Барвники. Так само немає причин, через які мило для миття посуду має бути певного кольору. Токсична основа барвників може викликати порушення у поведінці дитини. Наприклад, магазин побутової хімії Юамет не співпрацює з брендами, які використовують барвники, але при цьому наша продукція концентрована, що дозволить заощадити більше коштів.

◇ Антибактеріальні засоби, пов'язані зі стійкими до антибіотиків бактеріями, що може завдати істотної шкоди здоров'ю.

◇ Лаурилсульфат натрію – високотоксична речовина, що використовується як інгредієнт у багатьох засобах особистої гігієни. Однак ця речовина здатна нашкодити ендокринній системі.

◇ Безпечна побутова хімія для дітей не може містити парабени, оскільки вони шкідливі для ендокринної системи. Парабени використовуються як консерванти і можуть викликати ракові захворювання.

Формальдегід та хімічні речовини, що виділяють формальдегід. Формальдегід може бути доданий безпосередньо в дитячий засіб для миття посуду та засоби особистої гігієни як інгредієнт, але він пов'язаний з ризиком появи алергії.


Як правильно використовувати засіб для миття дитячого посуду?

Однак вибрати засіб для миття дитячого посуду – це лише початок. UAmet товари для дому також готовий вам з радістю порадити, як саме слід мити дитячий посуд:

 Помістіть усі предмети в чистий таз або контейнер, що використовується лише для миття предметів дитячого посуду. Не мийте прямо у раковині, тому що вона може містити мікроби, які можуть заразити ці предмети.

 Наповніть раковину гарячою водою та додайте миючий засіб для миття дитячого посуду. Протріть предмети чистою щіткою, яка використовується лише для очищення дитячого посуду.

 Дайте висохнути на повітрі. Покладіть деталі посуду на чистий невикористаний кухонний або паперовий рушник у місці, захищеному від бруду та пилу.

 Не використовуйте кухонний рушник, щоб витирати або промокати речі насухо, тому що це може призвести до перенесення мікробів на ці предмети.

Пам'ятайте, що uamet.com.ua завжди радий допомогти вам порадою з вибором кращого засобу для прибирання, адже ваші дітки мають бути здоровими, а ви - щасливими!