Засоби для прибирання будинку: чи варто переходити на еко хімію?

21.10.2021

Сучасний ринок пропонує різні засоби побутової хімії, які мають різний склад, діючі компоненти і по-різному впливають, як на наш організм, так і на довкілля. Тому багато хто з нас замислюється над тим, яким товарам для прибирання будинку, а також прання віддати перевагу, щоб забезпечити своїх рідних від негативного впливу, зберегти планету і при цьому значно заощадити. Відповідь дуже проста - це еко побутова хімія, наприклад порошки пральні без фосфатів, яка останнім часом отримала небувалу популярність і актуальність завдяки своєму натуральному складу, концентрованій консистенції, тривалому використанню, а також своїй нешкідливості і безпеці. Інтернет магазин побутової хімії Юамет з радістю пояснить чому рекомендується перейти на використання еко хімії.


Еко засоби для прибирання - огляд переваг цієї продукції

Однією з головних переваг еко прибирання являється використання спеціальних гіпоалергенних засобів, а саме еко засоби для прибирання, які у зв'язку з відсутністю фосфатів, ароматів і інших агресивних речовин у своєму складі не лише ідеально очищають, але і безпечні, як для найменших, вагітних жінок, так і для людей старшого віку і тих, хто страждає від алергічних реакцій. UAmet товари для дому радить звернути увагу на такі переваги еко продукції для прибирання будинку:

Засоби побутової хімії
  • Ефективність. Якщо порівнювати звичайні засоби з еко продукцією, то можна з точністю стверджувати, що останні нічим не поступаються першим засобам з агресивними компонентами, вони також ідеально усувають навіть найсильніші забруднення, прибирають пил, жир, а пральні порошки без фосфатів відмінно позбавляють одяг від різних плям.
  • Безпечний склад. Магазин побутової хімії ЮаМет пропонує ці товари для будинку без хімікатів, таких як фосфати, хлор, штучні ароматизатори і барвники, які можуть спровокувати не лише алергію, але і інші важкі захворювання.
  • Нешкідливість для здоров'я. Дослідження Бергенского університету показало, що регулярне використання звичайної побутової хімії для прибирання будинку має такий же негативний вплив на здоров'я людини, як викурювання пачки сигарет в день. Оскільки отруєнні найдрібніші частинки засобів побутової хімії з хімічним складом накопичуються в легенях, що з часом призводить до виникнення серйозних ускладнень. В ході експериментів з'ясувалося, що вірогідність бронхіальної астми збільшилася на 40% у тих людей, які здійснювали прибирання квартири за допомогою звичайних побутових засобів.

Всі перелічені вище чинники доводять, що еко засоби для прибирання ціна на які нічим не відрізняються від цінової політики на звичайні розрекламовані товари для прибирання приміщень, украй необхідно використати, щоб зберегти своє здоров'я. Інтернет магазин товарів для будинку UAmet має офіційний сайт uamet.com.ua, де представлений різноманітний асортимент еко хімії, у тому числі і пральний порошок еко купити який можна зі швидкою доставкою і різними способами оплати.


Як побутова хімія впливає на економію води?

А чи знаєте Ви, що купити засоби для миття посуду або купити засоби для прання, які мають концентрований склад означає придбати товари, які позитивно позначаються на економії всього, у тому числі і допоможуть дізнатися, як економити воду. До варіантів економії води відносяться наступні:

  • Побутова техніка повинна мати повне завантаження, оскільки будь то посудомийна або пральна машина вони використовують однакову кількість води і енергії не залежно від міри завантаження.
  • Використайте пральну машину. Дослідження Боннського університету довели, що витрата води при машинному пранні набагато менша, ніж при ручній.
  • Вимикайте кран. Під час миття рук і посуду відключайте кран, якщо вода не використовується.
  • Оновлюйте техніку. Сучасна побутова техніка використовує набагато менше води, ніж застарілі моделі.
  • Перед пранням слід заздалегідь обробити плями. Це допоможе з першого разу видалити навіть найскладніші забруднення, а відповідно використати меншу кількість води.