Безпечні засоби для прання дитячих речей – як їх знайти?

15.11.2021

Коли ви стаєте батьками, вашим головним пріоритетом стає забезпечення безпеки та здоров'я вашої дитини. Одне з перших місць, з чого слід почати створювати здорове довкілля, - це придивитися до прального порошку. Через хімічні речовини, що використовуються в традиційних миючих засобах, у немовлят часто з'являється висип і свербіж шкіри. Саме тому інтернет магазин товарів для дому UAmet вирішив допомогти вам вирішити питання, як вибрати пральний порошок.


Безпечний пральний порошок для дітей та критерії вибору найкращого засобу для дитячих речей

Безпечний пральний порошок для дітей

Найбезпечніший пральний порошок для дітей – який він? Ось невеликий гайд для пошуку потрібного засобу для вашого будинку.

Перший крок – необхідно вибрати безпечний пральний порошок для дітей, що не містить поверхнево-активних речовин, які потенційно можуть викликати подразнення шкіри та містяться у більшості основних миючих засобів. Уникайте дитячих порошків для прання, які містять ароматизатори та інгредієнти, такі як феноли, оптичні відбілювачі (бензол), промислові ферменти. Хоча вони допомагають покращити блиск і чистоту одягу, вони завдають більше шкоди, ніж користі здоров'ю шкіри вашої дитини.

Однак поверхнево-активні речовини – не єдина можлива причина подразнення та висипу. Іншими поширеними шкідливими інгредієнтами можуть бути:

 Олії;

 Зволожуючі засоби;

 Емульгатори;

 Розчинники;

 Ферменти;

 Консерванти.

По-друге, безпечна побутова хімія для дітей повинна ефективно видаляти стійкі плями і плями. Використання правильного прального порошку для немовлят допомагає покращити їхній загальний комфорт та самопочуття. Ми рекомендуємо, що побутова хімія дитяча має бути виготовлена ​​з біорозкладних матеріалів на 100% рослинній основі і доступна з ароматизаторами без фталатів - гіацинтом та нектарином.

Може бути важко або навіть неможливо точно визначити, яка хімічна речовина або інгредієнт у миючій пральній машині викликає алергічну реакцію або інше роздратування. Найпростіший спосіб запобігти подразненню та висипанню від прального порошку – це знайти дитячі пральні порошки без фосфатів, які будуть більш дбайливо впливати на шкіру.

По-третє, шукайте дитячий пральний порошок без фосфатів, що не містить ароматизаторів, барвників та агресивних хімікатів. На етикетці засобу має бути напис «гіпоалергенний». Гіпоалергенний миючий засіб має бути досить сильним, щоб він зміг очистити одяг вашої дитини, але при цьому досить м'яким і безпечним, щоб одяг залишався свіжим і затишним.


Бажаєте купити побутову хімію дитячу UAmet? Ми з радістю допоможемо вибрати потрібний засіб!

Інтернет магазин побутової хімії Юамет знає, наскільки сучасні матусі цінують еко-продукти, адже від екології залежить здоров'я їхніх дітей.

Ми маємо низку переваг, які дозволять вам купити дитячу побутову хімію із задоволенням:

 Ми дбаємо про здоров'я і дорослих, і дітей;

 Наша продукція є абсолютно безпечною і не містить агресивних речовин;

 Концентровані товари допоможуть економити сімейні витрати;

 Ми пропонуємо лише ті товари, які не тестуються на тваринах;

 Дитяча побутова хімія купити абсолютно оригінальна та відповідає високим стандартам якості.

UAmet товари для дому – це чистота, безпека та екологічність!