Дитячий засіб для миття посуду - як вибрати безпечний варіант

14.01.2022

Дитяча побутова хімія – незамінна річ у побуті для молодих мам і тат. Адже дуже важливо не тільки підібрати правильний одяг, пляшечки та посуд, але й правильно за цим усім доглядати, щоб ви точно могли бути впевнені, що ваша дитина оточена тільки безпечними речами в такому юному віці. Безпечна побутова хімія для дітей – окрема ніша серед побутових засобів, її виробники гарантують, що такі засоби підійдуть навіть для найменших від перших днів народження. Проте варто все одно уважно читати склад на етикетці, щоб додатково убезпечити себе. Безпечний засіб для миття дитячого посуду – правила та критерії вибору від екомагазину UAmet. Важливі поради, що допоможуть у виборі безпечної дитячої побутової хімії.

 

Який засіб вибрати для миття дитячого посуду?

Засіб для миття дитячого посуду – один із найбільш затребуваних засобів для малюків. Замінювати його звичайним миючим засобом дуже небажано. Також варто знати, як правильно вибирати дитячий засіб для миття посуду та на присутність якихось інгредієнтів у складі звертати увагу. Дитячий засіб для миття посуду – як вибрати безпечний варіант?

Засіб для миття дитячого посуду

Ці компоненти не повинні мати миючий засіб для миття дитячого посуду:

  1. Хлор
  2. Диоксид сірки
  3. Етиленгліколь
  4. Поверхнево-активні речовини (ПАР)
  5. Фенол
  6. Формальдегід
  7. Ацетон
  8. Аміак
  9. Ензими
  10. Оптичні відбілювачі
  11. Абразивні речовини
  12. Ароматизатори
  13. Фосфати.

Багато з цих речовин дуже агресивного впливу і їх не повинно бути не тільки, якщо ви плануєте засоби для миття дитячого посуду купити, але й у звичайному засобі, яким користуються інші члени сім'ї. Кількість поверхнево-активних речовин має становити до 5% у складі. Тільки тоді засіб буде безпечним, у тому числі і для дітей. Кількість фосфатів також має бути мінімальною. Радимо вибирати безфосфатні засоби, тоді ви точно будете впевненими в тому, що засіб для миття дитячого посуду купити зможете такий, що буде справжнім продуктом, безпечним як для навколишнього середовища, так і для вашого малюка. Якщо ви плануєте купити миючий засіб для миття дитячого посуду, краще вибирати не розповсюджені варіанти, які є на полицях кожного супермаркету. По-перше, їх якість дуже середня, оскільки більша частина всього прибутку витрачається не так на розвиток товару, як на рекламу. По-друге, вони часто мають ароматизатори або інші шкідливі компоненти, що не підходять для малюків. Безпечний засіб для миття дитячого посуду є засобом зі спеціалізованої лінійки для дітей, або еко продуктом. Якщо ви вже визначилися який вибрати засіб для миття посуду поцікавтеся чи є до нього ополіскувач, крім естетичних функцій він добре очищає посуд від найменших залишків миючого засобу.

 

Як краще використовувати засіб для миття дитячого посуду?

Крім засобів для дитячого посуду, у продажу також доступні різні йоржики. Проточної води буде недостатньо, щоби вимити маленькі баночки зсередини. Дитячий посуд, особливо для малюків, потрібно регулярно обдавати окропом або стерилізувати. Він має бути зроблений з якісного матеріалу, тому легко перенесе подібні дії без будь-яких наслідків. Також подібний посуд можна мити і в посудомийній машині. Але оскільки він найчастіше миється з рештою посуду, то потрібно або використовувати щоразу виключно засіб для миття дитячого посуду, або використовувати екозасіб, який також буде гарантовано безпечним.

Магазин побутової хімії ЮАмет багато років займається продажем перевірених еко засобів без фосфатів та інших шкідливих добавок, не тільки для малюків, а й для всіх мешканців будинку. UAmet товари для дому має широкий спектр засобів під різні завдання, що дозволить вам знайти всі потрібні засоби в одному місці, а також зробити будинок чистим та безпечним навіть для найменших. Інтернет магазин товарів для дому UAmet представляє серед свого асортименту товари, які не тільки відповідають українським ГОСТам, а й міжнародним стандартам, Канади, Америки, а також країн Європи, включаючи загалом близько шістдесяти країн.