Вигідна та ефективна: чи існує така побутова хімія?

15.11.2021

Хімічні речовини використовують у будинку кожного дня. Зокрема, до них відносяться рідини, що застосовуються у прибиранні. Знайомство з етикетками на хімічних продуктах допоможе захистити вас та вашу родину від шкоди. Безпечна побутова хімія не містить агресивних речовин, тому вона не подразнює шкіру та не викликає захворювань. Однак така побутова хімія може помилково вважатися дорогою та невигідною - у цій статті ми вирішили розібратися, чому цей міф не відповідає дійсності.


Безпечна побутова хімія для дому UAmet зробить ваше життя приємнішим і легшим

Безпечна побутова хімія для дому

Як правило, побутова хімія містить у собі важливий інгредієнт – фосфат. Однак такі засоби не є безпечними. Відомо, що миючі засоби для автоматичних посудомийних машин викликають подразнення шкіри або опіки і можуть бути отруйними при ковтанні. Миючі засоби для ручного миття посуду м'якші, ніж засоби для автоматичного миття посуду - при ковтанні вони не є смертельними, але можуть викликати подразнення рота та горла, нудоту. Однак є вихід уникнути таких шкідливих наслідків – безфосфатна хімія містить біологічні інгредієнти,

Безпечні засоби побутової хімії UAmet одночасно поєднують в собі ефективність та економію. Ми розвіюємо міф, що ефективна побутова хімія швидко закінчується, і її доводиться докуповувати знову. Наша продукція очистить ваш будинок та одяг так само швидко та надійно, як і звичайна хімія, але також вона не завдасть шкоди вашому здоров'ю. Ми пропонуємо товар з перших рук у роздріб, а також дрібним та великим оптом.

Еко магазин побутової хімії Юамет радий кожному клієнту і пропонує низку таких переваг:

✔ Дбаємо про здоров'я клієнтів.

✔ Пропонуємо безпечні товари, які не зашкодять найдорожчим членам сім'ї – дітям.

✔ Концентрованість нашої продукції дозволяє заощаджувати у витратах. 1 кг нашого прального концентрованого порошку «Proprete» замінює 4,5 кг звичайного неконцентрованого порошку, оскільки дозування 30 г на 4-5 кг прання.

✔ Різноманітність еко-брендів.

✔ Наша побутова хімія без фосфатів – це 100% оригінальний товар. Ми гарантуємо повне виключення фальсифікації, тому наша продукція є високоякісною.

Безпечна побутова хімія для дому продається в нашому асортименті:

 Для прання - сипкі та рідкі порошки, ополіскувачі, відбілювачі та засоби для виведення плям.

 Для прибирання – засоби для миття посуду (для ручного та посудомийних машин), для очищення кухні, ванної кімнати, туалету, підлоги, вікон та дзеркал.

 Гіпоалергенні безфосфатні пральні порошки для догляду за дитячими речами та засоби для миття дитячого посуду та аксесуарів.

 Косметика для обличчя, тіла та волосся на основі глини затоки Сиваш.

Також ви можете купити побутову хімію з розділу «Велика упаковка», якщо хочете додатково запастись засобами.

Еко побутова хімія купити у нас постійно поповнюється новими екземплярами, тому ви завжди тут знайдете засіб, який ідеально очистить ваш будинок від забруднень!

Безфосфатна побутова хімія UAmet – головні цінності магазину

Інтернет магазин товарів для дому UAmet з 2017 року збирає навколо себе тих, кому однаково небайдужа турбота про близьких та екологію. Ми віримо та знаємо, що безфосфатна побутова хімія та її поширення несе великий внесок у боротьбу за збереження навколишнього середовища.

Купуйте продукцію uamet.com.ua та дбайте про планету разом з нами!