28.08.2021

Якщо ви дійсно любите мити посуд - швидше за все ви з іншої планети :) З "ручним" миттям посуду у своєму житті стикається кожен, навіть щасливий власник посудомийної машини. І хоч би як ми..

Детальніше
19.08.2021

Зараз словосполучення свідоме (розумне, усвідомлене) споживання – звучить досить часто. Спробуємо простою та доступною мовою розповісти про те, що це таке і для чого власне потрібно? Що заважає людям..

Детальніше
11.08.2021

Сьогодні поговоримо про рюкзак – незамінне шкільне знаряддя, в якому, окрім зошитів та книжок дітки носять обід, речі для позашкільних занять, трудового навчання та ін. А оскільки школярик..

Детальніше
03.08.2021

Догляд за плитою безпосередньо залежить від матеріалу, з якого зроблено її поверхню і решітки, якщо вони є. 1. СклокерамікаПеред миттям дайте поверхні охолонути, одягніть гумові рукавички,..

Детальніше
27.07.2021

Милі пухнастики в домі – безмежне джерело радісних емоцій для дорослих і дітей. Але прибирання в такій оселі повинно проводитися більш ретельно і значно частіше. І ось основні причини цього:• шерсть..

Детальніше
20.07.2021

Влітку діти проводять багато часу на вулиці. Звісно, з собою на прогулянку вони часто беруть улюблені іграшки. Потім плюшеві чи в’язані «друзяки» повертаються в домівку – у ліжечка чи манежі дітей...

Детальніше
13.07.2021

За статистикою, в результаті дослідів із залученням тварин щороку гине близько 150 млн представників фауни. Найчастіше експерименти проводять над гризунами (мишами, кроликами, пацюками), а також –..

Детальніше
06.07.2021

Електричний чайник – один з найбільш затребуваних побутових приладів у кожній домівці та в офісі.Правила догляду за ним такі само легкі та компактні, як і сам чайник. Виконуючи їх ви подовжите термін..

Детальніше